Kızılcık Şerbeti yasaklandı mı? Kızılcık Şerbeti bu Cuma yeni bölüm var mı? Kızılcık Şerbeti cezası iptal mi oldu, ne oldu?

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin bu haftaki yeni bölümü ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Sevilen dizinin bu haftaki akıbeti ne olacak merak konusu. Bilindiği gibi dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmıştı.

Kızılcık Şerbeti yasaklandı mı? Kızılcık Şerbeti bu Cuma yeni bölüm var mı? Kızılcık Şerbeti cezası iptal mi oldu, ne oldu?

Sevilen dizi bu hafta 22. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyordu ancak bilindiği gibi diziye geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir sahneden dolayı RTÜK tarafından ceza gelmişti. RTÜK’ün kadına yönelik şiddet sahnesi sebebiyle ceza verdiği dizinin bu haftaki akıbeti merak ediliyor. RTÜK’ten Kızılcık Şerbeti’ne 5 hafta yayın durdurma ve para cezası gelmişti. Kanalın ise bu cezaya itiraz ettiği öğrenilmişti. Eğer mahkeme kanalın itirazını kabul ederse dizinin yeni bölümlerinin yayınlanmaya devam edeceği aktarılmıştı. Dizinin hayranları Cuma akşamları ekrana gelen yapımın son durumunu merakla araştırıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu Cuma var mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti 22. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızılcık Şerbeti 5 hafta yok mu? Kızılcık Şerbeti RTÜK cezası ne oldu? İşte merak edilen tüm detaylar…

RTÜK 5 HAFTA YAYIN DURDURMA CEZASI VERDİ

Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde geçtiğimiz hafta ekrana gelen sahneden dolayı RTÜK devreye girdi. Kadına şiddet sahnesi sebebiyle diziye ceza veren RTÜK'ten Kızılcık Şerbeti'ne 5 hafta yayın durdurma ve para cezası verildi.

KANALDAN İTİRAZ GELDİ

RTÜK'ün Kızılcık Şerbeti dizisi için verdiği 5 hafta yayın durdurma ve para cezasına kanaldan itiraz geldi. Kanalık itiraz için mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Mahkeme, kanalın itirazını kabul ederse dizi yayınlanmaya devam edecek. İtiraz kabul edilmezse dizi 5 hafta yayınlanmayacak.

kizilcik-serbeti-yasaklandi-mi-kizilcik-serbeti-bu-cuma-yeni-bolum-var-mi-kizilcik-serbeti-cezasi-iptal-mi-oldu.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ 22. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

RTÜK'ün diziye verdiği ceza sonrası tüm gözler dizinin yeni bölümüne çevrildi. Kızılcık Şerbeti dizisinin yayın günü Cuma. Dizi, her Cuma yepyeni bölümleriyle ekranda oluyor. Bu hafta da 22. bölümüyle ekrana gelmesi beklenen dizinin RTÜK'ten gelen yayın durdurma cezasının ardından yeni bölümüyle ekranda yer alıp almayacağı merak ediliyor. Bu soru ise 6 Nisan 2023 Cuma (bu akşam) yanıt bulacak.

kizilcik-serbeti-yasaklandi-mi-kizilcik-serbeti-bu-cuma-yeni-bolum-var-mi-kizilcik-serbeti-cezasi-iptal-mi-oldu-001.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ YASAKLANDI MI?

Kızılcık Şerbeti dizisi için geçici bir yayın durdurma kararı geldi. Geçtiğimiz bölümlerde yer alan kadına yönelik şiddet sahneleri sebebiyle RTÜK'ün 5 hafta yayın durdurma ve para cezası verdiği Kızılcık Şerbeti dizisi bu cezası sona erdikten sonra yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek. Dizi, yayından kaldırılmıyor veya final yapmıyor. Yayın durdurma cezası bittikten sonra yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam edecek.